Η Easyguide προσφέρει μία πληθώρα διαδρομών και σκαφών για ναύλωση για να εξερευνήσετε τα νησιά του Αιγαίου και Ιονίου πελάγους, όπως επίσης και την πανέμορφη ακτογραμμή της χώρας μας μήκους πάνω από 15000 Km.

Εμείς γνωρίζουμε ότι η ιστιοπλοΐα είναι πάθος, περιπέτεια, αγάπη για την φύση και ανάπτυξη δεξιοτήτων. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η ιστιοπλοΐα δημιουργεί συναισθήματα που ίσως να μην τα είχατε γνωρίσει ποτέ. Και μόνο για αυτό τον λόγο αξίζει να δοκιμάσετε.

Εσείς συγκροτείστε την ομάδα σας και επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε τις ιδανικές διακοπές σας σε ότι αφορά το πρόγραμμα και την επιλογή σκάφους.

Σας προτείνουμε να δημιουργήσετε αμάδες από 6 - 10 άτομα ανά σκάφος και μην ξεχνάτε ότι η Easyguide θα είναι δίπλα σας σε 24ωρη βάση κάθε μέρα για όλο το διάστημα των διακοπών σας.

Όλα τα σκάφη μας διατίθενται για ναύλωση σύμφωνα με τις απαιτήσεις τις Ελληνικής νομοθεσίας και ειδικώτερα σε ότι αφορά την άδεια ικανότητας ναύλωσης από ερασιτέχνη. Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα της υποστήριξης της ναύλωσης με έμπειρο SKIPPER ο οποίος κατά υην βούλησή σας θα σας μυήσει στα μυστικά της ιστιοπλοΐας και στις δεξιότητες που πρέπει να αναπτύξετε ειδικά εάν είσαστε αρχάριος ιστιοπλόος.

Τα ιστιοπλοϊκά μας σκάφη διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό σε άριστη κατάσταση για ασφαλή ναυσιπλοΐα σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας για παράκτιες πλεύσεις.

 

Ιστιοπλοϊκά και Καταμαράν
Ιστιοπλοϊκά και Καταμαράν

Created by