Φωτογραφία της γενικής διευθύντριας της easyguide
Μαρία Κυριακίδου
Γεν. Διευθύντρια EasyGuide

Πίσω από την EasyGuide...

Η EasyGuide δημιουργήθηκε από την Μαρία Κυριακίδου διπλωματούχο ξεναγό με 30ετή παρουσία στον χώρο του τουρισμού και από τότε συνεχώς εξελίσσει και διευρύνει τις υπηρεσίες της σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς.

Η EasyGuide ως εταιρεία διαχείρισης προορισμών πλήρους εξυπηρέτησης (DMC) προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και μοναδικών δραστηριοτήτων.

Σχεδιάζουμε και εκτελούμε κάθε πτυχή του προγράμματός σας με πάθος, επαγγελματισμό και καινοτομία για να διασφαλίσουμε μία αξέχαστη εμπειρία σε εσάς και την ομάδας σας.

About Us

Η EasyGuide είναι πάντα τολμηρή ώστε να είναι διαφορετική.

Με την EasyGuide ως αποκλειστικό συνεργάτη σας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η παραμονή σας στην Ελλάδα θα έχει μοναδική καινοτομία και δημιουργικότητα όπως και το σύνθημά μας προσδιορίζει.

Απολαύστε την Ελλάδα

με διαφορετικό τρόπο

Η EasyGuide είναι πάντα τολμηρή
About Us

Καινοτομία

Δουλεύουμε συνεχώς τη δυνατότητα νέων συναρπαστικών προγραμμάτων και νέων προορισμών. Ακόμα και αν φαίνεται αδύνατο, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε.

About Us

Ομαδική δουλειά

Συνενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους συναδέλφους μας, τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας σε μία συλλογική επιδίωξη της επιτυχίας.

About Us

Πάθος

Η δουλειά μας είναι το πάθος μας και όπως είπε ο Κομφούκιος "Επιλέξτε μία δουλειά που αγαπάτε και ποτέ δεν θα πρέπει να εργαστείτε μία μέρα στην ζωή σας".

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας για να σχεδιάσουμε το δικό σας ταξίδι, όπως το φαντάζεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Created by