Παρασκευή 06/12/2019
Ελληνικά     Αγγλικά (UK)
Αρχική Σελίδα Προφίλ Ξεναγηθείτε Επικοινωνία Sitemap Φόρμα
ενδιαφέροντος
  Προφίλ


Καλώς ήρθατε... 

                                                                                                          

Η Easy Guide δημιουργήθηκε το 2003 από την Μαρία Κυριακίδου, διπλωματούχο ξεναγό με 20ετή παρουσία στον χώρο του τουρισμού και από τότε συνεχώς εξελίσσει τις υπηρεσίες της σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς.

Βασική μας επιδίωξη είναι να βοηθήσουμε όλους αυτούς που ταξιδεύουν στη χώρα μας να νοιώσουν το μεγαλείο της 3000 και πλέον ετών πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Προβάλλουμε και προωθούμε τον Ελληνικό πολιτισμό, τον φυσικό πλούτο , τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, την λαογραφία, την αρχαιολογία, την Βυζαντινή κληρονομιά, ανακαλύπτουμε νέους προορισμούς.

Ξεναγηθείτε μαζί μας μέσα σε μια πλειάδα διαδρομών που έχουμε δημιουργήσει σε όλη την Ελλάδα ή πείτε μας τα ενδιαφέροντα σας και αφήστε μας να φτιάξουμε το μοναδικό δικό σας πρόγραμμα που θα σας μείνει αξέχαστο.

Στην Easy Guide διαθέτουμε ένα μεγάλο δίκτυο έμπειρων διπλωματούχων ξεναγών και επιστημονικών συνεργατών με υψηλή κατάρτιση και τέλεια γνώση των ξένων γλωσσών οι οποίοι με χαμόγελο και επαγγελματισμό θα αναλάβουν να σας γνωρίσουν την Ελληνική φιλοξενία και να νοιώσετε όπως στο σπίτι σας.

Απευθυνόμαστε σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, τουριστικούς οργανισμούς, εταιρείες, γραφεία οργάνωσης συνεδρίων, ιδιώτες, V.I.P., συλλόγους, ομάδες με ειδικά ενδιαφέροντα ή ειδικές ανάγκες και όποιον ταξιδεύει και θέλει έγκυρη ενημέρωση.

Μην ξεχνάτε ότι αξία έχει το ταξίδι και την ομορφιά αυτού του ταξιδιού μπορεί να σας την προσφέρει η Easy Guide.

Η εξειδίκευση μας όμως δεν αφορά μόνο στους ξεναγούς αλλά και στους διερμηνείς. Παρέχουμε υπηρεσίες διερμηνείας υψηλής ποιότητας με ένα δίκτυο έμπειρων και πτυχιούχων διερμηνέων σε οποιαδήποτε γλώσσα σε όλη την χώρα. Η διερμηνεία μπορεί να είναι διαδοχική ή και ταυτόχρονη πάντα με την χρήση υπερσύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων είτε σε ανοιχτούς είτε σε κλειστούς χώρους που αναλαμβάνουμε να σας εξασφαλίσουμε.

Επίσης, στην Easy Guide, είμαστε σε θέση να σας οργανώσουμε κάθε είδους εκδήλωση σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας με συνέπεια, υψηλό επίπεδο παροχών και ποικιλία προτάσεων προσαρμοσμένων για την δική σας ξεχωριστή περίπτωση.

Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε.

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε.

Μαρία Γ. Κυριακίδου

Γεν. Διευθύντρια

SSL Certificates