Παρασκευή 06/12/2019
Ελληνικά     Αγγλικά (UK)
Αρχική Σελίδα Προφίλ Ξεναγηθείτε Επικοινωνία Sitemap Φόρμα
ενδιαφέροντος
  Διερμηνείες

Η Easy Guide έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια μια δυναμική παρουσία στον χώρο των συνεδρίων με τις υψηλής ποιότητας παροχές διερμηνείας.

Οι συνεργάτες μας είναι όλοι έμπειροι και διαπιστευμένοι διερμηνείς και η επιλογή τους από το γραφείο μας γίνεται με τα ανάλογα κριτήρια ώστε να είναι αποτελεσματικοί για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Καλύπτουμε κάθε μορφής και είδους επιστημονικές, επαγγελματικές και επιχειρηματικές συναντήσεις, παρουσιάσεις, δημόσιες εκδηλώσεις, διαπραγματεύσεις, σεμινάρια, διεθνή συνέδρια, εκθέσεις, εργοστασιακές επισκέψεις κλπ. καθώς και μια ευρεία θεματολογία.

 Η διερμηνεία μπορεί να είναι

1. Διαδοχική: 

Επιλεγμένοι συνεργάτες μας διατίθενται κατά την απαίτηση του πελάτη για το τόπο και τον τρόπο με τον οποίο παρέχεται η υπηρεσία. Κατά περίπτωση και ανάλογα με τον όγκο του έργου ή των αριθμό των γλωσσών μπορούν να χρησιμοποιηθούν περισσότεροι του ενός διερμηνείς. Η διαδοχική διερμηνεία απαιτεί ειδική τεχνική και ανάλογη παρουσία διότι ο διερμηνέας είναι προέκταση του ομιλητή. Η επιτυχία της εκδήλωσης ή συνάντησης είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ικανότητα και παρουσία του διερμηνέα και αυτό είναι κάτι που τα στελέχη της Easy Guide  το γνωρίζουν πολύ καλά.

2. Ταυτόχρονη: 

Η επιτυχημένη παρουσία μας σε πολλά διεθνή συνέδρια είναι εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Για αυτού του είδους την διερμηνεία πέραν των υπολοίπων κριτηρίων όπως η εξαιρετική κατάρτιση, οι άριστες γλωσσολογικές ικανότητες, η ετοιμότητα και η εχεμύθεια, οι συνεργάτες μας διερμηνείς διακρίνονται επίσης για την πολυετή εμπειρία τους στη χρήση μεταφραστικής καμπίνας.   

 
SSL Certificates